MASTER CLASS by Pastry Chef ΣΤΑΜΑΤΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
MASTER CLASS ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
PASTRY CHEF ΣΤΑΜΑΤΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
Ένα ταξίδι γεύσεων από την Πόλη στη Θεσσαλονίκη
- ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΑ
- ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- ΚΟΧΥΛΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ & ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ
- ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- RED VELVET SARMA
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος
ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
1 ΚΙΛΟ ΓΑΛΑ
350 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
150 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
25 ΓΡ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
100 ΓΡ. ΚΡΟΚΟ
100 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ 82%
ΛΙΓΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΒΡΑΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΝΑ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
ΣΙΜΙΓΔΑΛΟΚΡΕΜΑ
1200 ΓΡ. ΓΑΛΑ
500 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35%
400 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
4 ΤΕΜ. ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
1 ΤΕΜ. ΛΕΜΟΝΙ ΞΥΣΜΑ
ΛΙΓΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
150 ΓΡ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
45 ΓΡ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
100 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ 82%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΒΡΑΣΜΟ ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΝΑ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΡΙΓΩΝΑ
2 ΚΙΛΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΙΛΟ ΝΕΡΟ
450 ΓΡ. ΓΛΥΚΟΖΗ
ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ
ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
5100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
3000 ΓΡ. ΝΕΡΟ
900 ΓΡ. ΓΛΥΚΟΖΗ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ½ ΛΕΜΟΝΙ
ΚΕΙΚ RED VELVET
450ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ
380 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
200 ΓΡ. ΒΟΥΤΗΡΟ
3 ΤΕΜ. ΑΥΓΑ
360 ΓΡ. ΓΑΛΑ
30 ΓΡ. ΚΑΚΑΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΕΙΚΗΝ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΒΑΝΙΛΙΑ ΛΙΓΟ
20 ΓΡ. ΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΠΑΣΤΑ ή ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ .ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ .ΣΕ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΚΑΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗ ΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .