Master Class 27/11/2019 Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας by Pastry Chef Ντούρμας Νικόλαος
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη master class στο γαστονομικό κέντρο της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος στην Αθήνα.
Παρουσιαστής ήταν ο ταλαντούχος & νεοεισελθόν μέλος της λέσχης Κος Ντούρμας Νικόλαος,
Οι προτάσεις του ήταν εξαιρετικές καθώς παρουσίασε πολλές παρασκευές & νέες τεχνικές & οι τυχεροί που πρόλαβαν να κλείσουν την θέση τους πριν το sold out που έγινε γεύτηκαν το καταπληκτικό αποτέλεσμα με τους εξαιρετικούς συνδιασμους γεύσης & υφής. To συγκεκριμένο master class για 1η φορά στην Ελλάδα μεταδόθηκε σε live μεταδόση απο τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος! ! ! Το επόμενο master class στο γαστρονομικό κέντρο θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνιές που θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ! ! ! STAY TUNED ! ! !
1. 2. 3.
-TARONJA: τούρτα με ντακούαζ εσπεριδοειδών, ναμελάκα αρωμαρισμένη με εσπεριδοείδη, compote πορτοκάλι, μοντέ σοκολάτας bitter.
-PASSION FOR PRALINE: Πάστα με τραγανή βάση πραλίνας, coulisπραλίνα, coulis passion fruit, bavarois πραλίνας & Γλάσσο πραλίνας. -TARTAFIGO: Τάρτα με sable φουντουκιού, biscuit brownies, ganache σύκο, compote σύκου & μοντέ διπλής σοκολάτας.