MASTER CLASS ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ by pastry chef ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΣΑΚΗΣ


MASTER CLASS ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ by pastry chef ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΣΑΚΗΣ

 

Κόμποι
Αχιβάδα Ινδοκάρυδο
Αχιβάδα Σοκολάτας με Κρέμα Γαλακτομπούρεκου
Τετράγωνο Δαχτυλίδι

                           Σφηνάκι με φύλλο Σοκολάτας, Καταϊφι με κουρκουμά, Ξηρούς Καρπούς & αποξηραμμένες Μπανάνες.

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στο γαστρονομικό κέντρο της λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος πραγματοποιήθηκε master class με θέμα σιροπιαστά γλυκά από τον μετρ του είδους pastry chef Κο Γκατζούνη Σάκη, παρουσιάστηκαν αναλυτικά:

1) Αχιβάδα με ινδοκάρυδο.

2) Κόμποι.

3) Σφηνάκι με φύλλο βυρητού σοκολάτας, φύλλο καταϊφι με κουρκουμά & ξηρούς καρπούς.

4) Τριλογία Σοκολάτας.

5) Τετράγωνο Δαχτυλίδι.

Η αίθουσα του γαστρονομικού κέντρου ήταν ασφηκτικά γεμάτη καθώς το master class παρακολούθησαν περισσότερα από 45 άτομα, που είχαν την ευκαιρία να παρασκευάσουν & οι ίδιοι τα σιροπιαστά που μας παρουσίασε ο Κος Γκατζούνης.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες πρώτων υλών που υποστήριξαν το master class αυτό την εταιρεία Κασσάνδρα-Ιωάννου που προσέφερε όλα τα φύλλα που χρησιμοποιήθηκαν & την εταιρεία Δροσόπουλος Πρώτες Ύλες Ζαχαροπλαστικής που προσέφερε όλες τις υπόλοιπες πρώτες ύλες που χρησιμοποιήσαμε.

Σας ευχαριστούμε.