Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής


Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής 

Στα πλαίσια αναβάθμισης της τέχνης του ζαχαροπλάστη στη χώρα μας και θέλοντας να δώσουμε βήμα δημιουργίας στους νέους ελπιδοφόρους συναδέλφους με χαρά ανακοινώνουμε τη δημιουργία ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ
στα πλαίσια της έκθεσης ΑΡΤΟΖΥΜΑ από τις 22/2
Έως τις 24/2 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης στην ΔΕΘ
Το επάγγελμα του ζαχαροπλάστη είναι από τα πλέον καταξιωμένα
Τα τελευταία χρόνια στην τέχνη μας έχουν γίνει μεγάλα άλματα καταξιωμένοι συνάδελφοί επαγγελματίες ζαχαροπλάστες χαρίζουν τις γνώσεις τους στους νέους ελπιδοφόρους συναδέλφους!!!
η Λέσχη από την πλευρά της καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη της τέχνης και του Έλληνα ζαχαροπλάστη!!!!!
Έχοντας συμμετάσχει σε φεστιβάλ διαγωνισμός έχοντας δημιουργήσει διάφορα MasterClass σε κλαδικές εκθέσεις στη χώρα μας αλλά και εκτός αυτής με αποκορύφωμα τη δημιουργία του γαστρονομικού κέντρου σε συνεργασία με τη ΓΣΕΒΕΕ ήρθε λοιπόν η ώρα και του διαγωνισμού!!!
Μέσα από αυτή τη διαδικασία πιστεύουμε πως θα δοθεί βήμα σε συναδέλφους να δείξουν και να αποδείξουν πως ο Έλληνας ζαχαροπλάστης έχει και τις γνώσεις αλλά και την τεχνική κατάρτιση ώστε να ανταποκριθεί στην πρόκληση ενός διαγωνισμού!!!!
Επίσης μέσα από τη διαδικασία του διαγωνισμού ευελπιστούμε να δημιουργηθεί μία ομάδα συναδέλφων η οποία θα μας εκπροσωπεί σε διαγωνισμούς και εκτός Ελλάδας!!!!!
Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο site της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Υποκαμισάς Άγγελος