ΠΑΓΩΤΟ ΛΑΟΥΔΗΣ


ΠΑΓΩΤΟ ΛΑΟΥΔΗΣ

ΠΑΓΩΤΟ (ΛΑΟΥΔΗΣ)

ΛΕΥΚΗ ΒΑΣΗ

1000gr ΓΑΛΑ

180gr ΖΑΧΑΡΗ

50γρ PANA BASE MEC3

60gr PAN MEC D MEC3

40γρ SOFFICE MEC3

70γρ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35%

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετουμε στον βραστηρα το γαλα με την μιση ζαχαρη και ξεκιναμε την διαδικασια παστεριωσης.Στην συνεχεια ανακατευουμε σε ενα σκευος την υπολοιπη ζαχαρη με το Pana base, το Pan mec d και το Soffice και τα προσθετουμε μεσα στον βραστηρα στους 30 c.Στους 50 c στο κατεβασμα της θερμοκρασιας, προσθετουμε την κρεμα γαλακτος.

ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

17% ΖΑΧΑΡΗ

36% ΣΤΕΡΕΑ

8% ΛΙΠΑΡΑ

ΓΕΥΣΕΙΣπαγωτο-παγωτινι 008

CHEESE CAKE: 50γρ QUARK mec3, 25gr BISCOTTINO mec3, FIOR DI FRAGOLA VARIEGATO mec3

παγωτο-παγωτινι 007

LILA PAUSE: 60γρ FRAGOLA PASTA mec3, 5 CEREALS VARIEGATO BIANCO mec3, COPERTURA latte mec3

παγωτο-παγωτινι 006Kinde :100-130gr BIANCO CIOC PASTA mec3, CHOCONUT VARIEGATO mec3

παγωτο-παγωτινι 005ROCHE: 90gr GIANDUIA PASTA mec3, MECROCHE VARIEGATO mec3

παγωτο-παγωτινι 003COOKIES: 50γρ BISCOTTINO PASTA mec3, COOKIES VARIEGATO mec3

παγωτο-παγωτινι 002CHOKISSIMO: CHOCOLATE BITTER EXTRA, CHOKISSIMO VARIEGATO mec3

ΓΙΑΟΥΡΤΙ: 30γρ YOGHIN mec3, FICCO VARIEGATO

CREME BRULEE: 60γρ CREME BRULEE PASTA mec3, CREME BRULEE VARIEGATO mec3

ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ:

ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

+ There are no comments

Add yours