ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ


ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

 

Θεσσαλονίκη, Φεβρουάριος  2015

 

Αγαπητοί Επαγγελματίες,

 

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» για την τοποθέτηση σπουδαστών/αποφοίτων σε επισιτιστικές επιχειρήσεις και  ξενοδοχεία.

 

Η «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

Εκπρόσωποι της εταιρίας σας θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για πρακτική άσκηση ή εργασία. Στη διάθεση σας θα υπάρχει ειδικός χώρος για την πραγματοποίηση των συνεντεύξεων.

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποτελεί τη μεγαλύτερη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ελλάδα και προσφέρει τις παρακάτω ειδικότητες:

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
  • Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ:

  • Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών

 

SPA:

  • Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής
  • Βοηθός Φυσικοθεραπείας

 

Σημειώνουμε, ότι η πρακτική άσκηση δεν είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιηθεί μέσα στη θερινή σεζόν, αλλά και από το φθινόπωρο, παράλληλα με τη θεωρητική κατάρτιση των σπουδαστών.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου με το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Κατερίνα Κύρτζιαλη, τηλ. 2310 226318 / e-mail: media@delta.edu.gr / φαξ. 2310 226388

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2015

 

 

Με τιμή

Γραφείο Σταδιοδρομίας

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ