ΕΣΜΑΛΙΕ


ΕΣΜΑΛΙΕ

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΑΙΦΙ

1500γρ. ΓΑΛΑ

500γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

100γρ. ΝΙΣΕΣΤΕ

70γρ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βαζουμε σε ενα καζανι της φωτιας ολα τα υλικα μαζι και ανακατευουμε καλα μεχρι να βρασει η κρεμα μας.περνουμε δυο λαμαρινες και απλωνουμε κανταιφι σε ολη την επιφανεια λαμαρινας και τα παταμε για 2 ωρες περιπου με ενα σκευος απο πανω λιγο βαρυ.Βουτυρωνουμε τα κανταιφια και τα ψυνουμε μεχρι να ροδισουν.οταν κρυωσουν ριχνουμε λιγο ζεστο σιροπι.στο ενα φυλλο κανταιφι απλωνουμε την κρεμα μας και απο πανω βαζουμε και το αλλο φυλλο κανταιφι το παταμε λιγο και σερβιρουμε σε ατομικα ή μικρα κομματια.

ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ:

ΖΟΖΕΦ ΑΖΖΑΜ