ΠΑΓΩΤΟ ΛΑΟΥΔΗΣ
ΠΑΓΩΤΟ (ΛΑΟΥΔΗΣ)
ΛΕΥΚΗ ΒΑΣΗ
1000gr ΓΑΛΑ
180gr ΖΑΧΑΡΗ
50γρ PANA BASE MEC3
60gr PAN MEC D MEC3
40γρ SOFFICE MEC3
70γρ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετουμε στον βραστηρα το γαλα με την μιση ζαχαρη και ξεκιναμε την διαδικασια παστεριωσης.Στην συνεχεια ανακατευουμε σε ενα σκευος την υπολοιπη ζαχαρη με το Pana base, το Pan mec d και το Soffice και τα προσθετουμε μεσα στον βραστηρα στους 30 c.Στους 50 c στο κατεβασμα της θερμοκρασιας, προσθετουμε την κρεμα γαλακτος.
ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ
17% ΖΑΧΑΡΗ
36% ΣΤΕΡΕΑ
8% ΛΙΠΑΡΑ
ΓΕΥΣΕΙΣπαγωτο-παγωτινι 008
CHEESE CAKE: 50γρ QUARK mec3, 25gr BISCOTTINO mec3, FIOR DI FRAGOLA VARIEGATO mec3
παγωτο-παγωτινι 007
LILA PAUSE: 60γρ FRAGOLA PASTA mec3, 5 CEREALS VARIEGATO BIANCO mec3, COPERTURA latte mec3
παγωτο-παγωτινι 006Kinde :100-130gr BIANCO CIOC PASTA mec3, CHOCONUT VARIEGATO mec3
παγωτο-παγωτινι 005ROCHE: 90gr GIANDUIA PASTA mec3, MECROCHE VARIEGATO mec3
παγωτο-παγωτινι 003COOKIES: 50γρ BISCOTTINO PASTA mec3, COOKIES VARIEGATO mec3
παγωτο-παγωτινι 002CHOKISSIMO: CHOCOLATE BITTER EXTRA, CHOKISSIMO VARIEGATO mec3
ΓΙΑΟΥΡΤΙ: 30γρ YOGHIN mec3, FICCO VARIEGATO
CREME BRULEE: 60γρ CREME BRULEE PASTA mec3, CREME BRULEE VARIEGATO mec3
ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ:
ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ